Ювілей А. В. Риндич (Биополимеры и клетка, 1999)
18 січня 1999 року виповнилося 60 років з дня народження та 35 років наукової діяльності Алли Володимирівни Риндич — знаного фахівця в галузі молекулярної біології та онкогенетики, члена-кореспондента HAH України, доктора біологічних наук, професора, завідувача відділу молекулярної онкогенетики Інституту молекулярної біології і генетики HAH України.