Історичний аспект правового регулювання справочинства в Україні - Васильченко, Н. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Мета цієї статті – аналіз історії правового регулювання справочинства в Україні та його проблем на сучасному етапі.