Оптимізація методики визначення сахарози в соках і солодких напоях кондуктометричним ферментним біосенсором

Розроблено та оптимізовано методику визначення сахарози в соках і солодких напоях кондуктометричним ферментним біосенсором. Підібрано оптимальне співвідношення та концентрацію ферментів у біоселективному елементі біосенсора для найбільшої його стабільності та чутливості. Розглянуто різні варіанти ви...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2007
Автори: Пєшкова, В.М., Солдаткін, О.О., Дзядевич, С.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2007
Назва видання:Біополімери і клітина
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/157520
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Оптимізація методики визначення сахарози в соках і солодких напоях кондуктометричним ферментним біосенсором / В.М. Пєшкова, О.О. Солдаткін, С.В. Дзядевич // Біополімери і клітина. — 2007. — Т. 23, № 6. — С. 501-510. — Бібліогр.: 25 назв. — укр., англ.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Схожі ресурси