Вагомий здобуток у царині грінченкознавства - Кузьменко, В. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: Єсипенко Дмитро. Повісті Бориса Грінченка “Серед темної ночі” та “Під тихими вербами”: історія текстів і тексти в історії. – К.: Наукова думка, 2015. – 160 с.