Вивчення атмосферних опадів як джерелазабруднення в промислових регіонах - Єрьоменко, А.О. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2008)
Исследовано содержание главных ионов и тяжелых металлов в атмосферных осадках, выпавших на территории г. Луганска. Определены показатели достоверности полученных данных по химическому составу атмосферных осадков.