Добір селекційних форм кукурудзи за вмістом каротиноїдів у зерні
Досліджено вміст каротиноїдів і параметри відбиття насіння селекційних форм кукурудзи. Встановлено можливість селекційного експрес-добору за параметрами кривих розподілу спектральних характеристик зернівок....
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | Феденко, В.С., Шемет, С.А., Федоренко, Е.М. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
2013
|
Назва видання: | Физиология растений и генетик |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/159325 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Добір селекційних форм кукурудзи за вмістом каротиноїдів у зерні / В.С. Феденко, С.А. Шемет, Е.М. Федоренко // Физиология растений и генетика. — 2013. — Т. 45, № 4. — С. 313-318. — Бібліогр.: 21 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Накопичення ціанідину в проростках кукурудзи за токсичної дії комбінацій ацетохлору з іонами свинцю та кадмію
за авторством: Феденко, В.С., та інші
Опубліковано: (2009) -
Комбінаційна здатність сортів озимої пшениці за вмістом білка в зерні у системі діалельних схрещувань
за авторством: Лиса, Л.Л.
Опубліковано: (2009) -
СПРЯМОВАНІСТЬ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ БАКТЕРІЙ BACILLUS SUBTILIS
за авторством: Передерій, М.Г., та інші
Опубліковано: (2018) -
ДИНАМІКА РОЗВИТКУ ПОПУЛЯЦІЙ МІКРООРГАНІЗМІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
за авторством: Кравченко, Н. О., та інші
Опубліковано: (2018) -
Посухостійкість селекційних форм Morus alba L. на південному сході України
за авторством: Mitina, L.V.
Опубліковано: (2000)