Вплив гіпо- і гіпертермії на активність ліпоксигенази, вміст пігментів і розчинних білків у проростках пшениці сорту Ятрань 60
Досліджено вплив короткотривалих теплового (2 год, +40 °С), холодового (2 год, +4 °С) і перехресного температурних стресів на активність ліпоксигенази (ЛОГ), вміст пігментів і розчинних білків у 7- і 14-добових проростках пшениці сорту Ятрань 60....
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
2014
|
Назва видання: | Физиология растений и генетика |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/159428 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Вплив гіпо- і гіпертермії на активність ліпоксигенази, вміст пігментів і розчинних білків у проростках пшениці сорту Ятрань 60 / І.В. Косаківська, Л.М. Бабенко, Т.Д. Скатерна, А.Ю. Устінова // Физиология растений и генетика. — 2014. — Т. 46, № 3. — С. 212-220. — Бібліогр.: 23 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineРезюме: | Досліджено вплив короткотривалих теплового (2 год, +40 °С), холодового (2 год, +4 °С) і перехресного температурних стресів на активність ліпоксигенази (ЛОГ), вміст пігментів і розчинних білків у 7- і 14-добових проростках пшениці сорту Ятрань 60. |
---|