Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60

Досліджено вплив температурного режиму на вміст вільної і зв’язаної форм абсцизової кислоти (АБК) в кореневій і надземній частинах 7- і 14-добових проростків Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
Дата:2014
Автори: Косаківська, І.В., Войтенко, Л.В., Устінова, А.Ю., Ліхньовський, Р.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України 2014
Назва видання:Физиология растений и генетика
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/159454
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60 / І.В. Косаківська, Л.В. Войтенко, А.Ю. Устінова, Р.В. Ліхньовський // Физиология растений и генетика. — 2014. — Т. 46, № 5. — С. 420-427. — Бібліогр.: 23 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-159454
record_format dspace
spelling irk-123456789-1594542019-10-05T01:25:15Z Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60 Косаківська, І.В. Войтенко, Л.В. Устінова, А.Ю. Ліхньовський, Р.В. Досліджено вплив температурного режиму на вміст вільної і зв’язаної форм абсцизової кислоти (АБК) в кореневій і надземній частинах 7- і 14-добових проростків Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60. Исследовано влияние температурного режима на содержание свободной и связанной форм абсцизовой кислоты (АБК) в корневой и надземной частях 7- и 14-суточных проростков Triticum aestivum L. сорта Ятрань 60. The effect of short-term heat (2 h, +40 C), cold (2 h, +4 C) and cross-temperature stress on the level of free and conjugated forms of abscisic acid (ABA) in roots and leaves of 7- and 14-dayold seedlings of Triticum aestivum L. variety Yatran 60 was investigated. 2014 Article Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60 / І.В. Косаківська, Л.В. Войтенко, А.Ю. Устінова, Р.В. Ліхньовський // Физиология растений и генетика. — 2014. — Т. 46, № 5. — С. 420-427. — Бібліогр.: 23 назв. — укр. 2308-7099 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/159454 58.036:577.19:582.542.11 uk Физиология растений и генетика Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
description Досліджено вплив температурного режиму на вміст вільної і зв’язаної форм абсцизової кислоти (АБК) в кореневій і надземній частинах 7- і 14-добових проростків Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60.
format Article
author Косаківська, І.В.
Войтенко, Л.В.
Устінова, А.Ю.
Ліхньовський, Р.В.
spellingShingle Косаківська, І.В.
Войтенко, Л.В.
Устінова, А.Ю.
Ліхньовський, Р.В.
Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60
Физиология растений и генетика
author_facet Косаківська, І.В.
Войтенко, Л.В.
Устінова, А.Ю.
Ліхньовський, Р.В.
author_sort Косаківська, І.В.
title Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60
title_short Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60
title_full Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60
title_fullStr Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60
title_full_unstemmed Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60
title_sort вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках triticum aestivum l. сорту ятрань 60
publisher Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
publishDate 2014
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/159454
citation_txt Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60 / І.В. Косаківська, Л.В. Войтенко, А.Ю. Устінова, Р.В. Ліхньовський // Физиология растений и генетика. — 2014. — Т. 46, № 5. — С. 420-427. — Бібліогр.: 23 назв. — укр.
series Физиология растений и генетика
work_keys_str_mv AT kosakívsʹkaív vplivtemperaturnogorežimunavmístabscizovoíkislotivprorostkahtriticumaestivumlsortuâtranʹ60
AT vojtenkolv vplivtemperaturnogorežimunavmístabscizovoíkislotivprorostkahtriticumaestivumlsortuâtranʹ60
AT ustínovaaû vplivtemperaturnogorežimunavmístabscizovoíkislotivprorostkahtriticumaestivumlsortuâtranʹ60
AT líhnʹovsʹkijrv vplivtemperaturnogorežimunavmístabscizovoíkislotivprorostkahtriticumaestivumlsortuâtranʹ60
first_indexed 2023-05-20T17:57:31Z
last_indexed 2023-05-20T17:57:31Z
_version_ 1796154486099542016