Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60

Досліджено вплив температурного режиму на вміст вільної і зв’язаної форм абсцизової кислоти (АБК) в кореневій і надземній частинах 7- і 14-добових проростків Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
Дата:2014
Автори: Косаківська, І.В., Войтенко, Л.В., Устінова, А.Ю., Ліхньовський, Р.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України 2014
Назва видання:Физиология растений и генетика
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/159454
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Вплив температурного режиму на вміст абсцизової кислоти в проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60 / І.В. Косаківська, Л.В. Войтенко, А.Ю. Устінова, Р.В. Ліхньовський // Физиология растений и генетика. — 2014. — Т. 46, № 5. — С. 420-427. — Бібліогр.: 23 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine