75-річчя члена-кореспондента НАН України В. О. Кочелапа (Вісник НАН України, 2019)
29 жовтня виповнюється 75 років доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Вячеславу Олександровичу Кочелапу.