Схема Бюй-Балло для виявлення періодичних змін кореляційних характеристик стохастичних коливань - Яворський, І.М.; Юзефович, Р.М.; Мацько, І.Й. (Фізико-механічний інститут ім. Г.В. Карпенка НАН України, 2009)
Проведено аналіз когерентних оцінок періоду часової мінливості кореляційної і коваріаційної функцій періодично корельованого випадкового процесу. Виведено формули для дисперсії оцінок, досліджено їхні властивості.