Лапідарій у Національному історико-археологічному заповіднику «Ольвія» НАН України - Хомчик, М.А.; Качура, М.В. (Археологія і давня історія України, 2015)
Публікація присвячена сучасним проблемам організації, побудови та систематизації лапідарія в Національному історико-археологічному заповіднику «Ольвія» НАН України.