Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами
Вступ. Одним з інноваційних підходів до розроблення програм забезпечення якості й безпечності харчової продукції сьогодні є система на основі принципів НАССР (Hazard Analysis Critical Control Points — аналіз ризиків та критичні точки контролю). Система дозволяє запобігти виникненню небезпеки на ранн...
Збережено в:
Дата: | 2018 |
---|---|
Автори: | Мерзлов, С.В., Рудакова, Т.В., Сніжко, О.О., Ломова, Н.М., Наріжний, С.А., Ворощук, В.Я. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2018
|
Назва видання: | Наука та інновації |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/162613 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами / С.В. Мерзлов, Т.В. Рудакова, О.О. Сніжко, Н.М. Ломова, С.А. Наріжний, В.Я. Ворощук // Наука та інновації. — 2018. — Т. 14, № 6. — С. 24-37. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Інноваційні рішення проблеми організації виробництва рейок найвищого гатунку в Україні
за авторством: Медовар, Л.Б., та інші
Опубліковано: (2019) -
Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла
за авторством: Радзієвська, І.Г., та інші
Опубліковано: (2018) -
Математичне моделювання динаміки циліндричного адаптера під дією локального імпульсного навантаження
за авторством: Луговий, П.З., та інші
Опубліковано: (2016) -
Установка комплексного исследования свойств материалов в неравновесных условиях
за авторством: Минаков, Н.В., та інші
Опубліковано: (2010) -
Економічна універсальна терморегульована кріосистема для довготривалих експериментів
за авторством: Жарков, І.П., та інші
Опубліковано: (2010)