Оцінка другого покоління міжвидових гібридів дуба С. С. П’ятницького - Бадалов, П.П.; Бадалов, К.П.; Лось, С.А. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведено селекційну оцінку гібридів F2 селекції С. С. П’ятницького − дубів Мічуріна й Комарова. З них виділено найбільш декоративні й зимостійкі форми, наведено їх дендрологічний опис. Ці гібриди запропоновано для використання у паркових насадженнях і для озеленення населених пунктів Харківської області.