Селекція гібридів дуба на посухостійкість в умовах Північного Степу Правобережжя України - Бадалов, К.П. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведено результати робіт з гібридизації дуба, що здійснювалися упродовж 1985 − 1998 років. Унаслідок цих схрещувань одержано селекційно значущі потрійні та четверні гібриди дуба, а саме: дуб Комарова х дуб Тімірязєва, дуб Мічуріна х дуб Тімірязєва, дуб вапняковий х дуб великопиляковий, дуб вапняковий х дуб Тімірязєва.