Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст.
Стаття присвячена розвитку матеріально-технічної бази та сировинному забезпеченню кондитерської промисловості в ХІХ столітті, як класичної галузі вторинної переробки. Також розглядаються окремі аспекти роботи борошномельної та цукрової промисловості, імпорт і експорт устаткування....
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автор: | Коцюбанська, О.О. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК
2017
|
Назва видання: | Питання історії науки і техніки |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/163283 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. / О.О. Коцюбанська // Питання історії науки і техніки. — 2017. — № 4. — С. 14-20. — Бібліогр.: 11 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Становлення кондитерської промисловості в Києві
за авторством: Коцюбанська, О.О.
Опубліковано: (2007) -
Мануфактурна та фабрично-мануфактурна стадії розвитку кондитерської промисловості Харкова
за авторством: Коцюбанська, О.О.
Опубліковано: (2012) -
Розвиток обладнання кондитерської галузі України (до індустріалізації 30–х рр. ХХ ст.)
за авторством: Коцюбанська, О.О.
Опубліковано: (2010) -
Становлення цирконієвої промисловості Донбасу
за авторством: Шпильовий, К.Л.
Опубліковано: (2012) -
Історичний аналіз залізорудної промисловості Житомирщини
за авторством: Нонік, Л.Ю.
Опубліковано: (2007)