Шевченків код українського шістдесятництва - Генералюк, Л. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Тарнашинська Л. “Шевченко – поет сучасний”: прочитання крізь призму шістдесятництва. – Київ: ВД “Києво-Могилянська академія”, 2017 – 270 с.