О локально линейно выпуклых областях - Зелинский, Ю.Б. (Український математичний журнал, 2002)
Побудовано контрприклад до гіпотези про глобальну лінійну опуклість локально лінійно опуклих областей з усюди гладкою межею. Уточнено теорему про топологічну класифікацію лінійно опуклих областей з гладкою межею.