Некоторые аспекты парцелляции придаточных предложений с синкретичной семантикой (к постановке вопроса ) - Дяговец, И.И. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
Стаття порушує питання про деякі аспекти синкретичного характеру парцельованих конструкцій у російському синтаксичному просторі, про семантичне поле озвучених вище мовних одиниць.