Казка як проект нараційної ідентичності - Дуркалевич, І.В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті розглянуто процес нараційної ідентифікації як один із ключових аспектів казкотерапії. Ідентифікація із казковими героями й ситуаціями представлена у вигляді важливого чинника внутрішньої інтеграції й конструктивного розвитку дитячого “я”.