Покращення лагранжевих двоїстих оцінок для квадратичних екстремальних задач - Березовський, О.А. (Кібернетика та комп’ютерні технології, 2020)
Розглянуто можливість покращення лагранжевих двоїстих оцінок для квадратичних екстремальних задач за рахунок використання функціонально надлишкових обмежень. Наведено ряд способів побудови таких обмежень.