Краєзнавчий форум у місті Каховка - Гончар, М. (Краєзнавство, 2018)
14–15 вересня 2018 року у місті Каховка Херсонської області, за ініціативи Виконавчого комітету Каховської міської ради, під егідою Херсонської обласної організації Національної спілки краєзнавців України та у партнерстві з Новокаховським гуманітарним інститутом ВМУРоЛ «Україна» і Каховським історичним музеєм (філія Херсонського обласного краєзнавчого музею) пройшла ІІІ Всеукраїнська науково-практична краєзнавча конференція «Минуле і сучасність: Таврія. Херсонщина. Каховка».