2025-02-23T06:49:52-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-169509%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T06:49:52-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-169509%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T06:49:52-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T06:49:52-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Організація виробництва кошерного м'яса у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст.: історико-методологічний аспект

У статті висвітлено юдейські приписи, що визначали споживання кошерного м'яса. Описано гуманітарні аспекти при ритуальному забої тварин та вплив органів державної влади на гуманний забій тварин, призначених на ритуальний забій. Висвітлено нормативно-правову базу, яка врегульовувала правила за...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Проців, О.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут історії України НАН України 2018
Series:Краєзнавство
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/169509
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Similar Items

2025-02-23T06:49:52-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&rows=40&rows=5&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-169509%22&qt=morelikethis
2025-02-23T06:49:52-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&rows=40&rows=5&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-169509%22&qt=morelikethis
2025-02-23T06:49:52-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T06:49:52-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response