З повагою до таланту (до 70-річчя академіка НАН України В.П. Семиноженка) - Бар'яхтар, В.Г. (Вісник НАН України, 2020)
9 червня 2020 р. виповнюється 70 років знаному українському вченому в галузі фізики, матеріалознавства та нанотехнологій для біомедицини, відомому громадському і політичному діячеві, двічі лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (1992, 2000), заслуженому діячу науки і техніки України (2008), лауреату премії імені В.І. Трефілова НАН України (2010), генеральному директору Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів» НАН України, голові Північно-Східного наукового центру НАН України і МОН України, України доктору фізико-математичних наук (1984), професору (1988), академіку НАН України (1992) Володимиру Петровичу Семиноженку.