Осмислити дискурс катастрофізму українського фольклору - Роздольська, І.В. (Слово і Час, 2019)
Рецензія на книгу: Кузьменко О. Драматичне буття людини в українському фольклорі: концептуальні форми вираження (період Першої та Другої світових воєн): монографія. – Львів: Інститут народознавства НАН України, 2018. – 728 с.