О структурных классах номинатем типа “Словосочетание + эллиптический универб” - Дьячок, Н.В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
Статтю присвячено визначенню поняття структурного класу для номінатем типу «словосполучення + еліптичний універб» та виявленню типологічних особливостей реалізацій конкретних номінатем досліджуваного типу. Робляться висновки про головні структурні риси досліджуваних одиниць.