Семантика складнопідрядних речень з прономінативно-співвідносною підрядною предикативною частиною субстанційною симетричної та несиметричної будови - Причиненко, Ю.Є. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
Стаття присвячена семантичним особливостям субстанційних речень, охарактеризовані їхні семантичні різновиди з урахуванням семантико-синтаксичних відношень між предикативними частинами.