Рівні організації складнопідрядного речення - Христіанінова, Р.О. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті розглянуто три рівні організації складнопідрядного речення – формально-синтаксичний, семантико-синтаксичний та комунікативно-синтаксичний, акцентовано увагу на визначальних характеристиках кожного з цих рівнів.