Про один клас сепараторно дедекіндових груп - Одінцова, О.О. (Український математичний журнал, 2001)
Описуються локально розв'язні групи G, в яких нормальними є нескінченні підгрупи при умові їх пепалежпості деякій власній підгрупі досліджуваної групи.