Теорема об интегральных неравенствах с функциональным аргументом - Мусаев, В.М. (Український математичний журнал, 1993)
Доведена теорема про інтегральні нерівності типу Вольтерра — Фредгольма з функціональним аргументом. За допомогою цієї теореми встановлена теорема про інтегральні нерівності з запізненням аргументу.