Вагомий ужинок тридцятирічної праці - Шумада, Н. (Слово і Час, 2004)
Рецензія на книгу: Степан Мишанич. Фольклористичні та літературознавчі праці: У 2 т. - Т.1. - 558 с. -Т. 2. - 470 с. - Донецьк: Донецький національний університет, 2003.