Життя і творчість С. М. Московця: віддзеркалення душі і часу (до 120-річчя від дня народження) - Коваленко, О.Г. (Вісник НАН України, 2020)
Цього року виповнилося 120 років від дня народження відомого українського вченого-фітопатолога, агробіолога, який зробив значний внесок у боротьбу з хворобами рослинних культур, директора Інституту мікробіології і вірусології АН УРСР (1962–1971), доктора сільськогосподарських наук (1950), професора (1950), члена-кореспондента АН УРСР (1967) Семена Микитовича Московця.