Дослідник рукописної і книжкової спадщини та організатор науки (до 70-річчя члена-кореспондента НАН України Л.А. Дубровіної) - Онищенко, О.С. (Вісник НАН України, 2020)
30 вересня 2020 р. виповнюється 70 років відомому українському вченому в галузі джерелознавства, книгознавства, документознавства, архівознавства, історику бібліотечної справи, заслуженому діячу науки і техніки України (2004), лауреату премії ім. М.І. Костомарова НАН України (1997), генеральному директору Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського (з 2018), доктору історичних наук (1993), професору (1996), члену-кореспонденту НАН України (2006) Любові Андріївні Дубровіній.