Наука слугує майбутньому (до 80-річчя академіка НАН України Г.Г. Півняка) - Кириленко, О.В. (Вісник НАН України, 2020)
23 жовтня 2020 р. виповнюється 80 років відомому українському вченому в галузі електроенергетики, двічі лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (1998, 2005), заслуженому діячеві науки і техніки України (1990), лауреату премії імені С.О. Лебедєва НАН України (1996), ректору Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» (з 1982), доктору технічних наук (1981), професору (1983), академіку НАН України (1997) Геннадію Григоровичу Півняку.