Особливості калусогенезу контрастних за вмістом антоціанів сортів Lactuca sativa L

Апробовано підбір умов для введення в культуру in vitro двох контрастних за вмістом антоціанів сортів салату посівного (Lactuca sativa L.) — Лоло Біонда (зелений) та Лоло Росса (червоний). Проведено порівнян ня впливу фітогормонального співвідношення і обробки стерилізуючими агентами на індукцію ка...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2020
Автори: Приймак, Ю.В., Смірнов, О.Є., Таран, Н.Ю., Швартау, В.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2020
Назва видання:Доповіді НАН України
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/173056
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Особливості калусогенезу контрастних за вмістом антоціанів сортів Lactuca sativa L / Ю.В. Приймак, О.Є. Смірнов, Н.Ю. Таран, В.В. Швартау // Доповіді Національної академії наук України. — 2020. — № 7. — С. 94-100. — Бібліогр.: 15 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Схожі ресурси