Розробка каталізаторів для знешкодження токсичних оксидів азоту в газових викидах виробництва азотної кислоти
Вступ. Зниження рівня викидів оксидів азоту (NOₓ) промисловими підприємствами залишається однією з важливих проблем захисту навколишнього середовища. Основним способом знешкодження викидів NOₓ є процес селективного каталітичного відновлення (СКВ), ефективність якого визначається активністю каталізат...
Збережено в:
Видавець: | Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
---|---|
Дата: | 2019 |
Автори: | Соловйов, С.О., Кирієнко, П.І., Попович, Н.О., Ларіна, О.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2019
|
Назва видання: | Наука та інновації |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/173873 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Розробка каталізаторів для знешкодження токсичних оксидів азоту в газових викидах виробництва азотної кислоти / С.О. Соловйов, П.І. Кирієнко, Н.О. Попович, О.В. Ларіна // Наука та інновації. — 2019. — Т. 15, № 1. — С. 63-76. — Бібліогр.: 12 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Апаратно-програмний комплекс «Аналізатор ІХП» для вимірювання масової концентрації токсичних елементів
за авторством: Суровцев, І.В., та інші
Опубліковано: (2011) -
Розробка технології отримання великогабаритних кристалів складних оксидів для експериментів з реєстрації мюон-електронної конверсії в фізиці високих енергій
за авторством: Герасимов, Я.В.
Опубліковано: (2014) -
Автономний безполум’яний генератор тепла на основі каталітичного окиснення метану або пропан-бутанової суміші для опалення різних об’єктів, в тому числі в польових умовах
за авторством: Стрижак, П.Є., та інші
Опубліковано: (2016) -
Каталітичні нейтралізатори відпрацьованих газів ДВЗ
за авторством: Соловйов, С.О., та інші
Опубліковано: (2005) -
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
за авторством: Долінський, А.А., та інші
Опубліковано: (2008)