Збагачення біомаси цінних їстівних грибів сполуками германію, селену і молібдену
Вступ. На сьогодні загальновідомо, що шапинкові гриби (макроміцети) є не лише традиційним продуктом харчування, а й невичерпним джерелом речовин, які мають широкий спектр застосування у фармакології. Деякі види грибів розглядають як джерело фізіологічно важливих, так званих ессенціальних елементів,...
Saved in:
Date: | 2019 |
---|---|
Main Authors: | , , |
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2019
|
Series: | Наука та інновації |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/174073 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Cite this: | Збагачення біомаси цінних їстівних грибів сполуками германію, селену і молібдену / Г.А. Гродзинська, А.І. Самчук, В.Б. Небесний // Наука та інновації. - 2019. — 2019. — Т. 15, № 5. — С. 75-84. — Бібліогр.: 26 назв. — укр. |