Збагачення біомаси цінних їстівних грибів сполуками германію, селену і молібдену
Вступ. На сьогодні загальновідомо, що шапинкові гриби (макроміцети) є не лише традиційним продуктом харчування, а й невичерпним джерелом речовин, які мають широкий спектр застосування у фармакології. Деякі види грибів розглядають як джерело фізіологічно важливих, так званих ессенціальних елементів,...
Gespeichert in:
Datum: | 2019 |
---|---|
Hauptverfasser: | , , |
Format: | Artikel |
Sprache: | Ukrainian |
Veröffentlicht: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2019
|
Schriftenreihe: | Наука та інновації |
Schlagworte: | |
Online Zugang: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/174073 |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Zitieren: | Збагачення біомаси цінних їстівних грибів сполуками германію, селену і молібдену / Г.А. Гродзинська, А.І. Самчук, В.Б. Небесний // Наука та інновації. - 2019. — 2019. — Т. 15, № 5. — С. 75-84. — Бібліогр.: 26 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineSchreiben Sie den ersten Kommentar!