Збагачення біомаси цінних їстівних грибів сполуками германію, селену і молібдену

Вступ. На сьогодні загальновідомо, що шапинкові гриби (макроміцети) є не лише традиційним продуктом харчування, а й невичерпним джерелом речовин, які мають широкий спектр застосування у фармакології. Деякі види грибів розглядають як джерело фізіологічно важливих, так званих ессенціальних елементів,...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2019
Hauptverfasser: Гродзинська, Г.А., Самчук, А.І., Небесний, В.Б.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2019
Schriftenreihe:Наука та інновації
Schlagworte:
Online Zugang:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/174073
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Збагачення біомаси цінних їстівних грибів сполуками германію, селену і молібдену / Г.А. Гродзинська, А.І. Самчук, В.Б. Небесний // Наука та інновації. - 2019. — 2019. — Т. 15, № 5. — С. 75-84. — Бібліогр.: 26 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine