Збагачення біомаси цінних їстівних грибів сполуками германію, селену і молібдену

Вступ. На сьогодні загальновідомо, що шапинкові гриби (макроміцети) є не лише традиційним продуктом харчування, а й невичерпним джерелом речовин, які мають широкий спектр застосування у фармакології. Деякі види грибів розглядають як джерело фізіологічно важливих, так званих ессенціальних елементів,...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2019
Main Authors: Гродзинська, Г.А., Самчук, А.І., Небесний, В.Б.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2019
Series:Наука та інновації
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/174073
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Збагачення біомаси цінних їстівних грибів сполуками германію, селену і молібдену / Г.А. Гродзинська, А.І. Самчук, В.Б. Небесний // Наука та інновації. - 2019. — 2019. — Т. 15, № 5. — С. 75-84. — Бібліогр.: 26 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine