Із симетрією в житті та математиці (до 75-річчя члена-кореспондента НАН України А.Г. Нікітіна) - Бойко, В.М.; Ванєєва, О.О.; Жалій, О.Ю.; Попович, Р.О. (Вісник НАН України, 2020)
25 грудня виповнюється 75 років відомому українському фахівцю в галузі математичної фізики, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (2001) та премії імені М.М. Крилова НАН України (2010), завідувачу відділу математичної фізики Інституту математики НАН України, доктору фізико-математичних наук (1987), професору (2001), члену-кореспонденту НАН України (2009) Анатолію Глібовичу Нікітіну.