Борис Євдокимович Якубенко (до 60-річчя вченого) - Дудка, І.О.; Дубина, Д.В.; Устименко, П.М.; Царенко, П.М.; Григорюк, І.П. (Український ботанічний журнал, 2012)
Відомий учений-ботанік і педагог, професор, завідувач кафедри ботаніки Навчально-наукового інституту рослинництва, екології і біотехнологій Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП), доктор біологічних наук Борис Євдокимович Якубенко святкує свій ювілей.