Іван Семенович Косенко (до 70-річчя від дня народження) - Шеляг-Сосонко, Ю.Р.; Дубина, Д.В.; Зиман, С.М.; Грабовий, В.М.; Куземко, А.А. (Український ботанічний журнал, 2010)
3 грудня 2010 року виповнюється 70 років Івану Семеновичу Косенку — відомому вченому, організатору науки, талановитому фахівцю в галузі дендрології, інтродукції та акліматизації рослин, сучасного садово-паркового мистецтва, який понад 30 років є незмінним директором Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України