Ася Сергіївна Бухало (до 80-річчя від дня народження) - Ситник, К.М.; Дудка, І.О.; Вассер, С.П. (Український ботанічний журнал, 2012)
29 жовтня 2012 року виповнюється 80 років від дня народження видатного українського міколога, доктора біологічних наук, професора Інституту ботаніки імені М.Г. Холодного НАН України Асі Сергіївни Бухало. Цю ювілейну дату відзначає не лише громадськість Києва, України, а й учені-мікологи республік колишнього Радянського Союзу, Ізраїлю, Канади, Монголії, Німеччини, Чехії та інших країн. А.С. Бухало — вчений широкого профілю: мікробіолог, флорист, методист, експериментатор; вона — учасник багатьох наукових експедицій.