Болота та їх значення у біосфері / Л. М. Фельбаба-Клушина. Рослинний покрив боліт і водойм верхів’я басейну р. Тиса (Українські Карпати) та флювіальна концепція його охорони - Ситник, К.М. (Український ботанічний журнал, 2012)
Рецензія на книгу: Фельбаба-Клушина Л.М. Рослинний покрив боліт і водойм верхів’я басейну р. Тиса (Українські Карпати) та флювіальна концепція його охорони. — Ужгород: Поліграфцентр «Ліра», 2010.