Лев Сергійович Балашов (до 85-річчя вченого) - Шеляг-Сосонко, Ю.Р.; Дідух, Я.П.; Дубина, Д.В.; Ткаченко, В.С. (Український ботанічний журнал, 2014)
17 лютого 2014 року виповнилося 85 років від дня народження і 60-річчя наукової, педагогічної та громадської діяльності відомого вченого в галузі геоботаніки, болотознавства, лукознавства, охорони природи та екології доктора біологічних наук Лева Сергійовича Балашова.