Про достатні умови збіжності модифікованого колокаційно-ітеративного методу розв'язування нелінійних рівнянь - Поселюжна, В.Б. (Нелінійні коливання, 2002)
Розглядається питання застосування колокацiйно-iтеративного методу до розв’язування нелiнiйних iнтегральних рiвнянь. Побудовано алгоритм методу та встановлено достатнi умови його збiжностi.