Фенотипова мінливість ознак насіннєвої продуктивності у Medicago sativa L. - Мамалига, В.С.; Янчук, В.І. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
Узагальнено вивчення мінливості ознак насіннєвої продуктивності (число стебел рослин, число китиць рослини, число квіток китиці) Medicago sativa L. протягом трьох досліджуваних років вегетації. За результатами дослідження запропоновано двохетапний добір при трирічному вивченні, при частоті відібраних для подальшої селекційної роботи рослин по окремих ознаках 10-15 %.