Генетичні джерела цінних ознак в селекції інбредних ліній кукурудзи - Мелешко, Ю.В.; Виноградова, О.М.; Ларченко, К.А. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2009)
За дії мутагених чинників на насіння гібридів кукурудзи з використанням генетич- них джерел селекційно-корисних ознак створено нові інбредні лінії з поліпшеними по- казниками продуктивності та якості зерна.