Остання подорож. Світлій пам'яті Тетяни Михайлівни Черевченко (11.01.1929 – 25.06.2017) - Заіменко, Н.В.; Буюн, Л.І.; Ковальська, Л.А.; Іванніков, Р.В.; Гапоненко, М.Б.; Вахрушкін, В.С. (Український ботанічний журнал, 2018)
25 червня 2017 р. на 89-му році життя відійшла у вічність Тетяна Михайлівна Черевченко – доктор біологічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії наук України, Заслужений діяч науки і техніки України, голова Ради ботанічних садів та дендропарків України, почесний директор Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка НАН України, головний редактор наукового журналу "Інтродукція рослин"