Яків Петрович Дідух – флагман ботанічної науки (до 70-річчя від дня народження) - Дубина, Д.В.; Чусова, О.О.; Кучер, О.О. (Український ботанічний журнал, 2018)
7 травня 2018 р. виповнилося 70 років від дня народження і 50 років наукової діяльності видатного вченого – ботаніка, еколога, завідувача відділом геоботаніки та екології Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, доктора біологічних наук, професора, академіка НАН України, Заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки та премії НАН України ім. М.Г. Холодного Якова Петровича Дідуха.